Ваков немате видено: Најголемиот „лежечки полицаец“ на светот (видео)

На Британците никогаш не им недостига духовитост и креативност, посебно кога станува збор за промоција на одредени автомобили.

А во тој поглед, Land Rover можеби отидоа најдалеку. Во конкретниов случај станува збор за Range Rover Evoque, луксузен теренец кој на патиштата е присутен од 2011 година.

И денес многумина го сметаат за најубав модел на теренец на пазарот. А убавината очигледно си има и покритие преку маневарскиот капацитет на моделот.