Вака звучи и изгледа кога 1.000 рокери ја „рокаат“ Rebel Rebel од Дејвид Боуви


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


That’s Live е првиот концерт на The Biggest Rock Band, најголемиот рок бенд на Земјата. Концептот е сам по себе мегаломански, како што посочува и самото име – 1.000 музичари на еден стадион, свират песна која оставила маркантна трага во историјата на рок музиката.