На час по анатомија: Студенти бегаат додека професорот се соблекува гол (видео)


ТОП викенд: Битка за Манчестер и две дербија во Италија! ↓↓↓


Професорот по анатомија на Државниот медицински факултет во Махашкала, Дагестан, југозападна Русија, Камил Магомедов, ги шокираше своите студенти и студентки кога почна да се соблекува гол на предавањето во амфитеатарот.

Кога тој премина на „практичен“ дел од наставата на предавањето, половина од студентите и студентките демонстративно го напуштија часот.