Видео

Вака Tesla автомобилите се штитат од кретени кои гребат коли

Наравоучение – ако планирате намерно да оштетите Tesla модел, со гребење, со чукање со друг автомобил или некое друго превозно или било какво средство, размислете добро три пати пред да го направите тоа.

To Top