Галерии

Вака се чаламат со пари и расипништво богатите клинци од Босна и Херцеговина

Под профилот richkidsbosnia на Инстаграм се објауваат фотографии на кои млади и богати наследници од нашиот балкански сосед се фалат со бесни коли, евра и други луксузни ствари.

Како и нивните врсници од другите земји, така и оваа „расипана од пари“ младина распали на популарната социјална платформа со својот расипнички материјален чалам. Евра, бесни автомобили, дизајниран накит и облека се само дел од материјалното со кое се фалат овие клинци.

To Top