Вака ќе изгледа холандскиот „фармерски календар“ за 2022 година


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Во холандскиот град Дронтен се одржа промоција на најновиот „фармерски календар“ за 2022 година. Целта на календарот е преку девојките внатре да привлече внимание кон професијата земјоделец.