Уживањето во пицата во Венеција не може да го спречи ни поплавата во ресторанот


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Доказ дека Италијанците и останатите фанатици за пица не може ништо да ги спречи во уживањето во овој нивни специјалитет е видеото кое доаѓа од Венеција. Гостите си доаѓаа и уживаа во ресторанот иако беше сиот поплавен до над глуждови.