Advertisements
Видео

Ужас на асфалтот: Компилација од стравични сообраќајки

Можеме само да претпоставиме со какви последици и повреди поминале луѓето од овие стравични сообраќајни несреќи. И колку од нив тоа го платиле со живот. :/

Advertisements
To Top