Утрово во Арачиново полициска акција против дилери на дрога и оружје

Утрово полициска акција во врска со недозволена трговија со оружје и дрога. По повеќемесечна истрага, во Арачиново се приведени осум лица, а меѓу нив и еден полициски службеник и едно лице во Св. Николе.

Оваа информација утрово на Фејсбук ја сподели министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.

Во текот на денот очекуваме подетални информации за акцијата.