Уште малку од Сара Џин Андервуд: Бујната убавица која обожава да позира во природа


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Со Сара Џин Андервуд веќе ве имаме запознаено, но згодната убавица во меѓувреме, од Плејбој модел стана многу успешна блогерка. Нејзините патувања ги следат над 7 милиони луѓе, а и има што да видат на „живописните“ фотографии кои ги објавува на Инстаграм.

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on