Славни

Уште малку дразби со Вики Оденцова – заводничката која го покори Алонсо

Формула 1 фраерот Фернандо Алонсо има вкус за женска убавина, а славата и парите му се само олеснителна околност во освојувањето на атрактивни заводнички од типот на Вики Оденцова. Останатото го говорат и покажуваат фотографиите.

Advertisements
To Top