Уметноста на редењето дрва за огрев – испаѓаат вистински уметнички дела


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Не дека по секоја цена го поддржуваме греењето на дрва, а со тоа во голема мера и веројатното непланско уништување на шумските богатства, но сепак, овие слики се потврда дека и уметност може да се создаде и кога го складирате зимскиот огревен материјал.

3-11-dva-umetnost1 3-11-dva-umetnost2 3-11-dva-umetnost3 3-11-dva-umetnost4 3-11-dva-umetnost5 3-11-dva-umetnost6 3-11-dva-umetnost7 3-11-dva-umetnost8 3-11-dva-umetnost9 3-11-dva-umetnost10 3-11-dva-umetnost11 3-11-dva-umetnost12 3-11-dva-umetnost13 3-11-dva-umetnost14