Украинците со „Бајрактар“ го уништија руски ракетен систем „Ураган“ (снимка)

Украинците на Твитер објавија снимка на која во описот стои дека е моментот на уништување на рускиот ракетен систем „Ураган“ со воениот дрон „Бајрактар“.