Украдено легендарното порнографско „лажно такси“ (видео)

Кражбата на овој автомобил немаше да биде ништо поразлична и поневообичаена од останатите, ако не стануваше за навистина посебно возило кое да има уста да зине и да почне да зборува, и тоа како има што да раскаже што сè се случувало во неговата внатрешност.

Станува збор за кражба на популарниот, веќе култен автомобил „Fake Taxi“, кој во порнографската индустрија и порно сетовите се користеше како „лажно такси“ за снимање на „порничите со приказна“ во кои девојка или дечко фаќа такси и додека да завршат на одредената дестинација внатре се прават парче со таксистот/таксистката.

Возилото беше украдено од паркинг во Англија.

„Не можеме да си поверуваме. Оригиналното Fake Taxi, со коешто започнавме, беше украдено. Ако некој има информации за возилото, нека ни пише на [email protected]“, се вели во соопштението кое беше пуштено на социјалните мрежи.