Убавите нешта секогаш одат во пар – момиве ги имаат „материјалните“ докази


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Народните мудрости не се за џабе кажани, а во нив спаѓа и онаа дека „убавите нешта секогаш одат во пар“. Еве ги доказите во фото формат.