U2 – „Рамо, Рамо“: Да се потсетиме со која песна по втор пат дојде на власт Барак Обама

Обама си замина, Трамп е востоличен во Белата куќа како 45-ти претседател на САД, а оваа епска спрдешница со настапот на U2 на втората инаугурација на Обама ќе се памети. Останува да видиме дали нешто слично ќе се направи со некој од настапите на прилично очајниот музички избор кој го имаше Трамп на својата инаугурација (бидејќи голем број музички ѕвезди од типот на Селин Дион, Андреа Бочели, Моби и други одбија да настапат на инаугурацијата од Доналд).