Тверкање на „My Goodies“ од Сиара


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Снимка од натпреварот во тверкање, „True Twerk“, кој се одржува во Москва.