Турската новинарка му направи чест на Пандев – интервјуто со него го водеше на македонски јазик

Горан Пандев стави крај на репрезентативната кариера, а тој момент не беше одбележан само во Македонија, туку и во светски рамки.

Голем број поранешни фудбалери испраќаат пораки до Пандев преку медиумите, а сега турската новинарка

Сејхан Шашко во договор со својата телевизија водеше разговор со Пандев на македонски јазик. Новинарката инаку има потекло од Охрид, па од таму знае да зборува и македонски.