Вебкафе

Црногорците им одговорија на Германците зошто се „вљубени“ во тренерките!

Германската телевизија НДР со седиште во Хамбург сними видео прилог за љубовта на Балканците кон тренерките. Црногорците не останаа должни, па одма им вратија одговор.
И

мено, иако на Балканците чувството за пријатност им се зголему додека носат тренерки, на Германците им е чудно зошто е тоа така и зошто ги носат во секоја прилика.

Откако излезе прилогот за тренерки на Јутјуб, екипата на црногорската сатирична страна им даде одговор.
На вториот пост, е фотошопирана Монализа каде што носи горни тренерки  .

Погледнете:

To Top