Целосна снимка од инцидентот и конфликтот кај Мавровка


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Еве ја интегралната снимка направена од еден од протестирачите против францускиот предлог од инцидентот на плоштадот Скендербег.