Целосна реконструкција на Краснојарск за 20 години – вака се прави тоа


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Сеопфатно и интегрално документиран и ефектно прикажан процес на целосна трансформација на третиот по големина градот во Сибир во последните две децении. Кај што треба парк – парк, кај што треба улица – улица, кај што треба објект – објект Ние, на чело со Скопје, можеме само да гледаме, да учиме, и да си плачеме.