Цела Македонија го бараше, а баш тој „случајно го сретна“ пред обвинителство – како Мишко го зачека Сашо (снимка)


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Си одеше така Мишко со камерманот со вклучена камера и со спремен микрофон во рака, се шеташе низ Скопје – кога, пред обвинителство, ете ти го Мијалков. Сам, како Таличниот Том. „Кец на десетка“, си рече Мишко, и се пушти во „акција“.