Вебкафе

Царе, како успеа?! Пијанство „левел промашување на патот по вертикала“

Легендата е 35-годишниот Иван Т. кој веројатно никогаш нема да се сети како го направил овој мал подвиг – да се качи на ова место од конструкцијата од мостот и таму да заспие.

Иако минувачите му довикувале гледајќи го легнат таму горе, тој никако не се будел. Не го будела ни бучавата од сообраќајот. Почнал да се „освестува“ за ситуацијата кога пожарникарите почнале да го симнуваат од мостот.

Не е познато како се нашол речиси на врвот од седумметарската конструкција на мостот, но се претпоставува дека во пијана состојба наместо да продолжи да се движи по пешачката патека, во еден момент почнал да се качува по конструкцијата.

To Top