Тројца против сите – навивачка тепачка во втора холандска лига


Енрике лажеше? Шпанија го избра Мароко - 17 ден ↓↓↓Тројцата момци немаа страв од далеку побројните противници. Инаку да, треба да се потенцира дека тројцата се полицајци во цивилка.