Трите жешки верзии на „секси-лажичката“

Страничната секс поза (позната како „лажичка) е одлична за достигнување на врвно сексуално задоволство. Таа може да биде комбинација на „две во едно“, спој на нежни допири и погруб сексуален однос.

Еве неколку варијации преку кои возбудата со сигурност ќе ја претворите во страстен секс.

„Сервирање“

Прво легнува партнерот, а вие свртени со грбот легнувате врз него. Благо навалете ја карлицата надолу за да може да остварите контакт со врвот на неговиот пенис. Со раката вашиот партнер нека го притисне вашето меѓуножје додека долниот дел од неговото тело продира во вас.

„Кучешка лажица“

Партнерката треба повторно да биде свртена со грбот кон партнерот, но овој пат треба да се обиде да го свитка телото колку што е можно повеќе. Двете нозе треба да бидат во свиткана форма, а со рацете да ги држите вашите колена. Партнерот треба да биде исправен и откако ќе ја најде најудобната положба да ве задоволи со неколку „влеза“.

„Префрлена лажица“

Ако ви се допаѓа брзиот и експлозивен секс, оваа варијација е измислена токму за вас. Се изведува додека и двата партнера се легнати странично, но она што е поразлично од класичната лажица е префрлената нога на женското преку задникот на машкото. Потпирајќи се на својот лакт мажот треба само да го погоди аголот кој најмногу ви одговара и да ви ги даде енергичните удари по кои сте жедни.