Трејлер за Planet Earth II – најскапиот документарец на ВВС кој се снимаше 10 години


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


BBC го објави официјалниот трејлер за новата документарна серија Planet Earth II, еден од најскапите проекти на продукцијата, чие снимање траеше цели 10 години.