„Тивкиот убиец“ кој не ништи: Ние си се знаеме, сега и светот нè разбра што ѓубре сме


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Официјално – МАКЕДОНИЈА ИМА НАЈЗАГАДЕН ВОЗДУХ ВО ЕВРОПА. Ние не дишеме, ние гребеме за „голтка“ чист воздух низ сето ова ѓубре околу нас.