И тие се само луѓе: Некогаш важеа за секс бомби, а денес ги газат годините


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Холивудските ѕвезди често поставуваат нереални стандарди за убавина, главно затоа што се чуваат и пазат од сите страни, како самите, така и цели тимови ангажирани околу тоа.

Но, кога ќе се вратат во реалниот живот и околу нив ќе престанат да се мотаат лични тренери, визажисти и публицисти, ѕвездите стануваат она што се – само обични луѓе.

Независно дали ги нагазиле годините или им се случиле други животни околности, со време се покажува дека и тие се само обични смртници, а видео приказот во продолжение го докажува тоа.