Тие се едни од најсексапилните стјуардеси на светот и знаат да го покажат тоа

Многумина мислат дека авионскиот персонал живее гламурозен живот за каков повеќето сонуваат, а фотките на Инстаграм со хаштаг cabinecrewlife, „како за беља“, го потврдуваат токму тоа. Барем навидум.

Со тој хаштаг на социјалната мрежа, стјуардесите и стјуардите од Emirates Airlines и Norvegian Air споделуваат фотографии од своите бројни службени летови и луксузните хотели во кои престојуваат, како и егзотичните дестинации, додека нивните пријатели гледаат и „лижат шеќер преку џаб“.

Една од нив е стјуардесата Викторија Цуранова, која работи за Aeroflot. Нејзиниот профил е полн со фотки од патувањата и егзотичните места, каде Викторија не пропушта шанса да позира во провокативни пози.

Но, не е само таа. Има и други, еднакво и од машкиот и од женскиот пол, за среќа и на женските и на машките погледи.

A photo posted by Patricia ✈️ (@_rainam) on

A photo posted by Patricia ✈️ (@_rainam) on

A photo posted by Patricia ✈️ (@_rainam) on