THE BEST OF VOL. 3 – нова компилација со над 3 часа музика од Ѓорѓе Балашевиќ


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Пред неколку дена на официјалниот YouTube канал на Ѓорѓе Балашевиќ е објавена голема компилација од песни. Трае повеќе од три часа, а обожавателите можат да ги слушнат оригиналните снимки на некои од најголемите песни на Балашевиќ, како и некои од малку занемарените хитови на покојниот кантавтор.

Комплијацијата започнува со песната Полуспаванка, а завршува со Регрутеска.