Тажната вистина за смешното видео со стаорецот кој се тушира


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Биологот Туомас Ајвело, кој ја истражува биологијата на глувците на Универзитетот во Хелсинки, за стаорецот кој беше снимен како се тушира и видеото стана интернет сензација и хит на социјалните мрежи вели дека неговите движења се многу необични за еден глушец, па веројатно е дека трпел болка.

Тој истакнува дека сапуницата влегла во очите на глушецот и дека е „многу веројатно“ дека очите го печеле и сакал што побрзо да ја отстрани сапуницата.

„Неговите движења се необични. Глушецот никогаш не би се однесувал така, освен ако не сака што побрзо да ја симне сапуницата од себе“, рекол Ајвело.