Талентот му е во неговиот „алат“ меѓу нозете – погледнете како слика со него


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


И Франција има талент. А овој Французин својот го „крие“ во гаќите. Еве како слика со неговата машкост.