Талентите играат боси на улица – буквално! (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Ваква финта не можат да направат 99 отсто од професионалните фудбалери. И слави како Роналдо.