Тајните секс-оргии по хотелите на мега-богатите луѓе (снимка)

Во серијата Informer на VICE можат да се видат и чујат анонимни исповеди и детали за луѓето во внатрешноста на одредени индустрии, институции и настани.

Во оваа епизода конкретно имаат хотелски менаџер кој открива како е да се работи во хотел за многу, ама многу богати. Еднаш сакаат да го изнајмат хотелот за тематска оргија, друг пат бараат помош да сокријат дека спиеле со вработени. Вели, добиваш претстава за тоа колку многу пари се во прашање, кога на лабав и неформален муабет во лобито си разговараат за купување флота боинг авиони. Работата истоштува и физички и психички, ако се земе предвид колку многу крв, телесни течности и гадотии (по подови, ѕидови и таван) можат да остават луѓето зад себе – особено кога се навикнати некој друг да чисти по нив.