Славни

Таа сака да е гола – фановите не се бунат

Џејлен Кук е вистинска Инстаграм „мачкетина“ која едноставно „не трпи“ облека врз себе. Често позира гола, а нејзиниот дечко гарантирано е свесен за тоа каква женска има крај себе, па повремено ги покрива нејзините интимни делови за да не се покаже цела.

A post shared by Jaylene Cook (@jaylenecook_) on

A post shared by Jaylene Cook (@jaylenecook_) on

A post shared by Jaylene Cook (@jaylenecook_) on

A post shared by Jaylene Cook (@jaylenecook_) on

A post shared by Jaylene Cook (@jaylenecook_) on

A post shared by Jaylene Cook (@jaylenecook_) on

To Top