Галерии

Светот денес – колективната болест на општеството

Еве накаде тераме и тоа со полна пареа и брзина „до даска“. Одлични критички цртежи кои ја покажуваат сета духовна апатија и депресија која ја живее современото човештво, без веројатно да биде целосно свесно за тоа.

To Top