Судир на „близнаците“


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Исклучително ретката сообраќајна несреќа се случила во Сингапур каде се судриле два идентични жолти луксузни Lamborghini автомобили. Станува збор за два жолти Aventador примероци, а судирот се случил на 7 јуни, пренесуваат локалните медиуми.

За двајцата сопственици се верува дека се дел од групата на Фејсбук SG Road Vigilante, чии Lamborghini се снимени кон крајот на минатиот месец во пребрзо возење низ градот. И двајцата сопственици ги отстраниле регистарските таблички веднаш по несреќата, па затоа е невозможно да се разликуваат автомобилите.

Двата идентични примероци на Lamborghini имаат исти детали на каросеријата.

Во секој случај, и двата автомобили биле одвлечени по пристигнувањето на полицијата, а покрај оштетувањето на каросеријата, на видеото се гледа дека најмалку еден автомобил претрпел помал пожар.