Студентка тврди: Спиев со професорот за највисока оценка, а тој ме турна на испит


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Џудит Џуала, студентка на електротехничкиот факултет во Најроби, тврди дека професорот д-р Киогора, наместо да ѝ пише највисока оценка која ѝ ја ветил, а која таа си ја „заслужила“ во кревет, ја турнал на испитот по неговиот предмет.

„Некои професори заслужуваат да умрат. Те ебат и ти ветуваат А (највисока оценка). Стигнаа резултатите и гледма дека сум паднала на испитот. Му се јавив и го прашав зошто сум падната, ми рече дека ме турнал бидејќи не сум му дозволила да сврши во мене. Стварно? Тоа е многу нефер. Наскоро овде ќе откријам за кого станува збор, па ќе мора да објасни дали Е (најниска оценка) е поради ејакулацијата или поради нешто друго? Се чувствувам исцрпено“, напиша студентката и објави за кој професор станува збор.