Студентите од ветерина се слекоа и снимија провокативен календар!


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Студентите од ветерина од Нов Зеланд направија провокативен календар за хуманитарни цели, а покрај тоа тие и се прославија.

Околу 50 студенти позираа голи, а стратешките места ги прекриваа со разни реквизити.

Голиот календар за студентите од трета година стана традиција, а сите приходи одат во хуманитарен фонд.
Календарот службено од вчера е на продажба, а цената му е 15 долари.