Стојанче Ангелов продолжува во елемент – овој пат во акција со пиштол


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Мора да се признае, вешт е со оружјето. Поздрав „за македонската армија“.