Geography Now: Еве како типот ја претстави Македонија и фрката за името со Грците


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Типов е прилично добро информиран на кратко за сето она што е поврзано со географскиот, демографскиот, културниот, политичкиот и туристичкиот сегмент за Македонија.

А евеја и пократката епизода за знамето и грбот. Исто, добро информиран и за минатото на нашето знаме.