Ставила цедилка на главата, сите ја мислат луда, а резултатот е одличен!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Повеќето жени не сакаат неурдна и оштетена коса, а тоа може да влијае дури и на расположението.

Заради тоа жените поминуваат многу време во фризерски салони, и нанесуваат препарати за нега на косата. Меѓутоа немате секогаш време за фризура, а со овој трик може да направите сами одлична фризура.

Ако не сакате да користите пегла за формирање локни, на располагање вам ви стои друго, многу необично решение. Косата може да ја исушите со помош на обична кујнска цедилка, а локните ќе ви бидат неверојатни. Погледнете го видеото како тоа да го направите.