Старт за робија! (снимка)


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Клетиов брани за Триполи и се вика Муад Елафи. Покосениот е Хамду Елхуни кој игра за Есперанца. Стартов е за директна робија.