Видео

Срцето му застана од шок: Реми Гајар и неговата бесна „Џурасик парк“ местенка

Типот сигурно не очекуваше ваква појава за време на неговото џогирање низ шумата. Но, тука е Реми да му предизвика шок и трауми какви сигурно нема доживеано во животот.

Advertisements
To Top