Вебкафе

Српски поп се опијани и заспа на погреб, па го возеа на трактор со покојникот

Локалците кое беа присутни на погребот не можеа да направат ништо друго, освен да го легнат попот во приколката од тракторот и да го возат заедно со покојникот.

Фотографијата која ви ја пренесуваме стана вистински вирален хит на социјалните мрежи. Станува збор за сцена од погреб во српското село Друговац, а главен „јунак“ е свештеникот Ненад. Освен што квалитетно се опијани, Ненад го удри и сонцето, па не можеше да стои на нозе.

Мештаните не можеа да направат ништо друго, освен да го стават во приколката од тракторот и да го возат заедно со ковчегот во кој беше покојникот.

To Top