Вебкафе

Заборави да ја исклучи камерата: Колегите гледаа како ја секса работничката (видео)

Менаџерот на една јужнокорејска електрична производствена компанија имаше видео конференција со колегите од пет кинески покраини.

После некое време поминато во дискусија, тие решија да направат пауза, а менаџерот одлучи да ја искористи празната сала за да има секс со младата работничка. Но, направи еден пропуст кој го чинеше инстант медиумска „слава“ на социјалните мрежи.

Типот заборави да го исклучи видеоповикот, па снимката која беше направена додека тој се сексаше со работничката, веднаш беше објавена на кинеските социјални мрежи. Во меѓувреме, властите ја бришат каде и да се појави, но сепак, не можат целосно да се изборат и справат со виралноста на истата.

Двајца вработени во една од компаниите беа уапсени со обвинение за нарушување на угледот и клевета бидејќи, наводно, ја споделувале снимката.

To Top