Среде свадба невестата „ја направи ремонт“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Кога младоженецот е автомеханичар по професија, невестата можела да претпостави многу луди работи кои тој може да ги смисли за денот на нивната свадба. Но, веројатно ни на крај памет не ѝ паднало дека може „да ја прави ремонт“.

Фраерот поштено си легна на подлогата за „влегување“ под автомобил, опремен со алат за „ремонтирање“ и „почна да ја работи невестата“. Еве што се „изваде“.