Вебкафе

Среде емисија во живо: Пробуваа Кама Сутра пози со водителот

За поголема гледаност на емисиите и поголем публицитет и внимание, водителите и нивните гости очигледно се подготвени да направат сè. На овие од видеото им текна да пробуваат Кама Сутра пози во емосија во живо. И добро им одеше.

Advertisements
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top