Славни

Србите се опседнаа со неа: Жешката Зорица тверкаше на штрајкот на таксистите во Белград

За време на штрајкот на такси возачите кој го организираа таксистите во Белград, сето внимание од јавноста го привлече тверкањето на една жешка Србинка на белградските улици за додека траеше протестот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorica Antić (@low_z_official) on

Станува збор за Зорица Антиќ, која не била случајно на штрајкот. Според српските медиуми, таа зад себе има 25-годишна кариера во танцување, а последните 10 години им предава на студенти заинтересирани за тверкање како дисциплина во танцување во нејзиното училиште.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorica Antić (@low_z_official) on

Зорица ја следат и повеќе од 50.000 луѓе на Инстаграм. „Јас имам 32 години и има луѓе кои мислат дека ги искористив своите 5 минути слава за да го тресем задникот пред колоната таксисти. Она што луѓето не го знаат е дека правев снимки за видео од групата„ Djans “. Идејата беше да снимам сцена што ќе биде ефективна и ова беше идеална можност“, објасни Зорица, чија изведба ги воодушеви Србите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorica Antić (@low_z_official) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorica Antić (@low_z_official) on

Advertisements
To Top