Српски клуб за претседател го добива – Аца Лукас!?


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Според информациите кои пристигнуваат од соседна Србија, спрски клуб за претседател би можел да го добие познатиот пејач Александар Вуксановиќ, познат како Аца Лукас.

Имено, Аца Лукас добил понуда ова лето да стане претседател на клубот Динамо од Врање!

Во медиумите се наведува дека оваа информација била потврдена од тренерот на клубот Драган „Рецко“ Антиќ кој во исто време ја извршуваше и фукцијата претседател.

Тој им открил на медиумите дека веќе разговарал со српскиот клуб и дека наскоро го очекува неговиот одговор.

Иначе, ова не би бил прв пат Аца Лукас да извршува функција претседател на еден клуб претходно таа улога ја извршуваше во Тимок од Зјечар и Бежанија од Белград.